Vinneren av hjertestarter er…

Vi i SAE er overveldet av den store aktiviteten rundt Hjertestarter – konkurransen. Dette har vist hvor mange flotte lokale idrettslag vi har og engasjementet for nærmiljøet der ute. Det var mange verdige kandidater, og avgjørelsen var tøff, men  vi har nå landet på at hjertestarteren går til  Yven IF !

Med denne gaven ønsker vi å bidra til en flott 75 års feiring av Yven IF.
For å avgjøre vinneren ble det lagt vekt på å finne en sjarmerende breddeklubb som setter sitt preg på og samler nærområdet, og som ikke hadde hjertestarter eller helsepersonell i umiddelbar nærhet. Klubben har fostret opp flere store fotballtalenter og har således også påvirket langt utenfor nærområdet. Yven IF oppfattes som en aktiv klubb, som er åpne for alle, med et fokus på mestring og idrettsglede. Vi i SAE heier på at dere får startet det damelaget, for som dere selv skriver «Yven trenger et damelag».

Grunnet fortsatt strenge smitteverntiltak kunne ikke Din førstehjelper delta på overrekkelsen. De vil komme og holde kurs i bruk av hjertestarteren når anbefalinger for kryssing av kommunegrenser og smittetrykket tillater det.